Zaterdag, 25 mei 2024
Logo de Stadsruit

Als je van een goed gesprek houdt

Waar krijg jij energie van? Hoe gaat het nou echt met je? Van wie krijg je steun? Wat zijn hoogte- en dieptepunten in je leven?  

Dit zijn zomaar wat vragen die te maken hebben met zingeving. Vragen waar je makkelijk aan voorbijgaat in het dagelijks leven. In Het Goede Gesprek, waarbij een getrainde vrijwilliger op bezoek gaat bij een thuiswonende 50+er, krijgen deze onderwerpen alle ruimte.  

Ook in het Oude Westen zijn we actief! Ben jij iemand die graag iets betekent voor een ander, goed kan luisteren en geïnteresseerd is in de levensverhalen van oudere, soms eenzame, stadsgenoten? Dan hoor ik graag van je.

Na een basistraining zingeving, levensvragen en gespreksvoering word je gekoppeld aan een maatje en als het klikt ga je zo eens in de twee weken op bezoek. Er is een leuke groep van vrijwilligers met wie je regelmatig samenkomt voor verdieping en om ervaringen uit te wisselen.

Als je zelf 50+ bent en behoefte hebt aan gesprekken over wat je bezighoudt, dan kan je je ook aanmelden en kom ik kennismaken. In sommige gevallen is één gesprek voldoende om verder te komen en in andere gevallen is een langer traject met een gespreksmaatje gewenst.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of als je kennis wilt maken. Ook bij seniorencoach Cindy Vos en mantelzorgcoach Sandro Toma kun je je aanmelden.

Floor van Orsouw, geestelijk verzorger

06-52152440, floor@maraprojecten.nl

Lees hier meer: www.maraprojecten.nl/projects/het-goede-gesprek/Gerelateerde artikelen