Donderdag, 25 juli 2024
Logo de Stadsruit

Digital Art Center B.V

Remastered, een oogverblindende digitale kunsttentoonstelling

Voel en ervaar opnieuw vormgegeven iconische kunstwerken van de oude Hollandse Meesters met je tickets voor Remastered in Rotterdam, een oogverblindende digitale kunsttentoonstelling. Dompel je onder in de kleurrijke taferelen van Van Gogh, Jeroen Bosch en, natuurlijk, Rembrandt. Dans op de maat van MondriaansVictory Boogiewoogie.

Beleef het werk van de meesters van de Nederlandse kunst zoals nooit tevoren met je tickets voor Remastered in Rotterdam. Beroemde kunstwerken zijn tot leven gewekt met behulp van 60 hypermoderne beamers, 50 luidsprekers, 15 km aan kabel, een resolutie van 20.000 pixels en het grootste overdekte led-scherm van Europa.

Laat je meeslepen door de innovatieve manieren waarop Bosch’ Tuin der Lusten, Van Goghs kleurrijke taferelen en Mondriaans Victory Boogie Woogie worden getoond. Hierna is je bewondering voor het talent van deze kunstenaars nog groter!

Verspreid over 1.500 vierkante meter vind je zes zalen die je kunt bezoeken. Verder mag je jouw eigen digitale kunst in 3D maken. Deze kun je vervolgens scannen en op het grootste overdekte scherm van Europa laten projecteren.

Voor tickets: https://www.tiqets.com/nl/kaartjes-remastered

Remastered: Adres: Willemsplein 79, 3016 DR, Rotterdam

Tekst Annemarie Vooren Foto Anne-Marie HöppenerGerelateerde artikelen