Zondag, 23 juni 2024
Logo de Stadsruit

Een gelukkig 2023

Beste lezer (bewoners en ondernemers) van het centrum van Rotterdam (jong en oud),

Als voorzitter van de Stichting Wijkorgaan Stadsdriehoek wens ik jullie, mede namens het bestuur, de redactie van deze krant en de Eye-Eye groep een goed 2023!

Ook in het nieuwe jaar zijn wij benieuwd naar jullie ideeën en bijdragen voor in de Stadsruit. En ook voor jullie aanvragen voor Opzoomer activiteiten. Eén van onze bestuursleden heeft goed contact met het Opzoomermee Bureau en wil je graag helpen bij de aanvragen. Schroom niet om vervelende en/of leuke zaken met ons te delen.Nogmaals een goed 2023!

Hans van Zuuren

Ook de  Huurdersvereniging Kipstraat wenst de lezers een voorspoedig 2023!!  

Daarbij vierde de “Huurdersvereniging Kipstraat 21 t/m 55” zoals ze officieel heet dit jaar haar 20-jarig bestaan!

De festiviteit vond plaats in het WMO-radar wijkgebouw op hetzelfde adres. Naast de leden werden ook collega’s van de beheersmaatschappij VPenA, oud-bestuursleden welke tussentijds al zijn verhuisd en onze geweldige schoonmaakster Paula uitgenodigd.

Er werd een geweldige catering verzorgd door restaurant ‘De Chinese Muur’ uit Hillegersberg, onder leiding van de eigenaar James Wang.

Niet alle leden konden op deze avond aanwezig zijn, maar ieder lid en alle genodigden ontvingen aanvullend nog een presentje in vorm van een rugzakje met een tegoedbon van een supermarkt, plus een hele aparte pen.

Deze uitbundige viering kon worden gerealiseerd door de spaarzaamheid van de vereniging sinds haar bestaan.

Na de openingstoespraak van onze voorzitter, dhr. Cees van Vuuren, werd het een gezellig etentje met de nodige drankjes, leuke muziek en veel verhalen over van alles wat er in de afgelopen 20 jaren is gebeurd.

(CvV)

De verhalen van de voorzitter bleken zo bijzonder dat ze een vervolg verdienen. In de volgende editie van de Stadsruit zal hierover meer over te lezen zijn (noot redactie)

Het basisteam Centrum wenst jullie allen een veilig en gezond 2023 toe.

Preventietip i.v.m. de donkere (feest) dagen: wees alert voor inbraak in woningen of verdachte omstandigheden.  Bel de politie: 112

De Klaverjasclub ‘De Kip’ wenst iedereen een goed 2023!

Wij zijn een klaverjasclub die al meer dan 15 jaar bestaat en wij zijn nu opzoek naar nieuwe leden. Wij klaverjassen op woensdagmiddag van 13.30u – 16.00u in de het huis van de wijk ‘De Kip’, Kipstraat 37. 

Heeft u interesse om ook te komen klaverjassen dan bent u van harte welkom.

Contactpersoon: Sjannie Bispo, tel.: 06-51538135Gerelateerde artikelen