Zaterdag, 25 mei 2024
Logo de Stadsruit

Gezond ouder worden bij FitFestival 55+ in Centrum

Donderdag 7 april was het dan eindelijk zover: het Safari FitFestival 55+ in de Nieuwe Gaffel! We kijken positief terug op deze dag, waarbij de bewoners van Centrum kennis konden maken met de verschillende lokale gezondheidsaanbieders.

Tijdens de gezondheidssafari konden bewoners gratis testjes en activiteiten doen, zoals een bloeddrukmeting, talentenscan en nog veel meer. Daarnaast kon er ook mee worden gedaan aan verschillende workshops. Bewoners lieten zich verrassen tijdens de workshop ‘Qi Gong’ en er werd veel gelachen bij de stoeldans!  

Al met al was het een zeer geslaagde en nuttige dag. Wij willen de organisaties bedanken voor hun inzet en aanwezigheid. 

Het FitFestival zit er dan misschien op, de gezondheidssafari gaat gewoon door! De deuren van de gezondheidsaanbieders blijven namelijk open voor jou. Kom langs en wie weet ontdek je iets waar jij al heel lang op zit te wachten!  

Huis van de Wijk ‘De Nieuwe Gaffel’, Stichting Groen Goed, Diëtistenpraktijk HRC, MOB-thuiszorg, De Leeuwenhoek (Humanitas), Comfortwoning, De digikoffer, Netwerk Tijdloos Talent, Zorgzaam010, Taalbureau Mo Smit, Alsare, VITR vitaalscan, Peter van de Qi Gong, de wandelgroep van Mala, SKVR Time To Dance en WMO RadarGerelateerde artikelen