Donderdag, 25 juli 2024
Logo de Stadsruit

Horoscoop voor de Stadsruit editie juli aug 2024

Advies: stel je open voor nieuwe mogelijkheden.

Voor de Stier is dit een gunstige tijd voor persoonlijke en financiële groei. Komende zomer brengt rust en plezier voor je. Er komt een kans voorbij om iets te doen wat je altijd al wilde, erg verleidelijk maar zeg ‘nee’. Geniet van de eenvoudige zaken in het leven en vertrouw op je intuïtie.

Advies: Laat zorgen los en focus op het moment.

Jupiter in Tweelingen geeft jouw jaar een boost. Nieuwe kansen komen eraan, maar analyseer ze goed. Deze zomer is jouw podium! Jouw nieuwsgierigheid leidt je naar spannende bestemmingen en ontmoetingen. Vergeet niet te pauzeren en te genieten van rustige momenten. Financieel biedt deze zomer stabiliteit en groeikansen.

Advies: Maak tijd voor interessante ontmoetingen die je persoonlijke groei bevorderen.

Met de beweging van Mars en Jupiter worden je werk en je ambities meer ontspannen. Dit geeft je de kans om na te denken en zaken bij te sturen. In deze periode schijnt de Zon op je gezinsleven en innerlijke wereld. Verwen jezelf met zelfzorg en rust. Luister naar je intuïtie en versterk oude banden. Met een voorzichtige financiële aanpak kun je je doelen bereiken.

Advies: Maak even pas op de plaats om beter voorbereid te zijn.

Met de zon als je leidende kracht straal je zelfvertrouwen uit en ben je klaar om zakelijke kansen te benutten. De planeten voorspellen dat er veel binnen handbereik is. Grijp je kans en maak het waar. Is er een keerzijde? Misschien, maar daar hoef je je nu geen zorgen over te maken. Het is een gunstige tijd om je ondernemerschap te tonen en succesvolle projecten te starten.

Advies: geniet ervan!

Bij de Maagd draait alles om zelfontdekking en persoonlijke groei. Sta open voor onverwachte kansen en laat perfectionisme los voor spontaan plezier. Je verkent nieuwe interesses en verbreed je horizon. Op je werk sta je voor een grote uitdaging waarin jij de enige bent met het inzicht, de vaardigheden en het geduld om dit succesvol te volbrengen.

Advies: heb vertrouwen in jezelf, je hebt alles wat je nodig hebt ‘in huis’.

Komende tijd brengt je vrede, liefde en geluk. Nu de Zon en Venus samenkomen, ervaar je een diepe, hartverwarmende periode. Je sociale leven zal bruisen van gezelligheid en inspirerende ontmoetingen. Zoek evenwicht tussen werk en plezier, laat je intuïtie je leiden en wees open voor nieuwe ervaringen.

Advies: laat je betoveren.

Deze zomer herrijs je als een feniks, sterker en krachtiger dan ooit. Laat je passie branden en straal als nooit tevoren. Een nieuwe relatie ontvouwt zich, waarbij de ander de leiding neemt en jij moet vertrouwen op zijn/haar beslissingen. Deze keer houd je niet de touwtjes in handen. Vertrouw op je intuïtie bij belangrijke beslissingen, laat los wat je niet langer dient en accepteer verandering met moed.

Advies: geef het een kans

Met Jupiter, als de heerser van Boogschutter, ben je klaar om de wereld te verkennen en nieuwe bestemmingen te ontdekken. Voor jou draait de komende tijd alles om avontuur en optimisme. Laat je nieuwsgierigheid je leiden naar verrassende ontmoetingen en wees niet bang om het voor een keer anders aan te pakken. Deze zomer belooft een kleurrijk avontuur vol mogelijkheden en groei te worden.

Advies: Vertrouw op je intuïtie en blijf geloven in jezelf.

De komende tijd staat in het teken van actie en initiatief. Geniet daarvan, zelfs als niet alles perfect verloopt. Het is belangrijk om niet te veel te piekeren over hoe je het gaat aanpakken. Begin gewoon, leer van je fouten en pas aan waar nodig. Ga ermee aan de slag en zie de voldoening die je eruit haalt uit. Werk naar een resultaat toe en sluit die af met een tevreden gevoel.

Advies: Stop met tijd verspillen, begin gewoon!

Dit is het ideale moment voor de Waterman om creatief te zijn en nieuwe methoden te ontdekken om je financiële situatie te verbeteren. Met de goede instelling zie je verandering en kies je voor een eigenzinnige benaderingen, met name op het gebied van financiën. Deze periode draait volledig om vrijheid en vernieuwing voor jou. Je bent klaar om grenzen te doorbreken en je eigen pad te volgen.

Advies: Ga ervoor en maak er iets spannends van!

Deze zomer belooft voor de Vissen een tijd van diepe vervulling en spirituele ontplooiing te worden. Neem de veranderingen serieus en ga stralen als nooit tevoren. Wees creatief en volg je hart want daar ligt je kracht. Wees niet bang om je kwetsbaar op te stellen en vertrouw op het universum die je zal helpen om volledig tot bloei te komen.

Advies: Vertrouw en laat los wat niet langer dient.

Samengesteld door Annemarie VoorenGerelateerde artikelen