Zondag, 23 juni 2024
Logo de Stadsruit

Huis van de Wijk

Club Cool is afgezakt naar de Schotse Kerk om een voorschot te nemen op het geplande Huis van de Wijk medio 2022. De voormalige crèche kwam vrij en wordt nu gebruikt als inlooplocatie voor de bewoners.

De openingstijden zijn woensdag, donderdag en vrijdag en wel van 10 – 16 uur. De inloop geeft plek aan professionals van WMO-RADAR onder andere op gebied van armoedebestrijding, ouderenzorg en gezinsproblematiek. Hulp komt te zijner tijd bij het invullen van belastingformulieren.

Uiteraard is iedereen welkom voor een babbel en een kopje koffie. Bewonersinitiatieven kunnen samen uitgewerkt worden en begroot. Alle suggesties voor wijkactiviteiten zijn welkom. Voor de locatie dovenschool blijft de functie van inloop op woensdagmiddag. Regelmatig worden er Barbecues gehouden als ontmoeting.

School het Landje bewerkt en onderhoudt de moestuintjes met de kinderen. Het is de bedoeling dat hier nieuwbouw komt voor uitbreiding van de school en horeca. Momenteel zijn hier jonge kunstenaars gevestigd. Zij gaan ook een rol spelen in de wijk.Gerelateerde artikelen