Zaterdag, 25 mei 2024
Logo de Stadsruit

In april en mei speelt Theater Babel ‘Buren’ op 6 pleinen in Rotterdam

In samenwerking met Theater Babel en Pameijer heeft Brecht Hermans de voorstelling ‘Buren’ gemaakt. De bedoeling was dat deze voorstelling in 2021 gespeeld zou worden om het 95 jarige jubileum van Pameijer te vieren en tegelijk het gesprek te faciliteren tussen cliënten van Pameijer en de inwoners van Rotterdam over ‘wonen en samen leven’. Helaas heeft dat toen niet door kunnen gaan vanwege de maatregelen.

Nu de maatregelen zijn opgeheven, willen we alsnog de mogelijkheid pakken om deze mooie voorstelling voor jullie te kunnen spelen. Op 6 verschillende dagen en op 6 verschillende pleinen in Rotterdam zal ‘Buren’ in april en mei gespeeld worden.

Speeldata: di 17 mei: Binnenrotte, do 19 mei: Park 1943, vr 20 mei: Prins Alexanderplein

In ‘Buren’ laten de spelers van Babel zien hoe zij wonen, hoe ze willen wonen en hoe het contact met buren verloopt. Een openhartige ontmoeting en een uitnodiging voor het publiek van voorbijgangers om ook hun woon-dromen te delen.

De voorstellingen zijn gratis en worden doorlopend gespeeld tussen 13:30 en 15:00. Dat wil zeggen dat we gedurende de middag meermaals de voorstelling spelen en je dus op elk moment kan aanschuiven. Hopelijk zien we je bij een van de voorstellingen!Gerelateerde artikelen