Vrijdag, 19 april 2024
Logo de Stadsruit

Kleurrijk Rotterdam op de Euromast

6 maart 2024

Kunst snuiven met uitzicht, boven in de Euromast hangt nu kunst met Rotterdamse iconen.

Zo’n bijzondere stad als Rotterdam die vind je nergens anders. Dat vindt kunstenaar Femke Kock ook. Zij brengt met haar kunstproject Kleurrijk Rotterdam een ode aan 010. De tentoonstelling is te bezoeken op een iconische locatie: namelijk boven in de Euromast. Hoe gaaf is dat?

Jules Deelder, Lee Towers en het SS Rotterdam: zij staan allemaal afgebeeld op extravagante doeken. Maar ook Erasmus, die een kapsalon deelt met een paar meeuwen. Rotterdamser wordt het niet!

De werken van Kleurrijk Rotterdam hangen in De Brasserie, boven in de Euromast. Je hebt dus een prachtig uitzicht over heel Rotterdam en kan de iconen op de doeken dus ook bijna allemaal zien. Extra leuk: buiten op het dek, rondom de Euromast, hangen foto’s van Femke’s werk met quotes erbij.

De tentoonstelling is te bezoeken tot en met 16 april 2024 tijdens de openingstijden van de Euromast. Je kunt er van dinsdag tot en met zondag terecht tussen 10.00 en 22.00 uur. Tickets voor de Euromast kosten 12,50 euro voor volwassenen, 9 euro voor kinderen of 11 euro voor senioren.Gerelateerde artikelen