Vrijdag, 19 april 2024
Logo de Stadsruit

Kunstenaars in de buurt

10 februari 2023

De Performance Bar van WORM organiseerde een wandeling door de woonbuurt van Cool-Zuid.

Vertrekpunt was de Performance Bar waar een drietal Pllock de muren met grof geschut onder handen namen alsof ze de corona wilden weg schilderen. Eenieder kreeg de route op haar of zijn telefoon. Op een drietal plekken, in de tuin Eendrachtstraat, op het Landje en bij MAMA in de Witte de Withstraat verrasten kunstenaars de wandelaars.

Pianist Barry vrolijkte de tuin op met tere muziek en voordracht. Thema was Shakespeare, de vrouw en de liefde. Op het Landje wist Bram het publiek te bekoren met jongleren met de Kendama. De bekende artiest zag er weer bijzonder kleurrijk uit. Bij MAMA kon je door het grote raam kijken naar een mooie moeder die een baby de borst gaf.

Ontroerend waren het zuigen en de kleine handjes. De Galerie heet niet voor niets MAMA. Op de achtergrond klonk hemelse muziek. Natuurlijk was er naast de optredens enige entourage met hete glühwein en heerlijke kersenbonbons.

Het publiek was vooral jeugdig, twintigers en dertigers. De opkomst was fors. Van 13 – 16 uur was er toeloop. Ook moeders met kinderen, de habitués van de tuin konden de attractie appreciëren.Gerelateerde artikelen