Zondag, 23 juni 2024
Logo de Stadsruit

Milieuparkje in de buurt

Wilt u eindelijk eens af van dat kapotte koffiezetapparaat? Of die lege batterijen? Kom dan naar het pop-up milieupark in Cool op zaterdag 16 september. 

Een pop-up milieupark is een kleinere variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje ‘reist’ door Rotterdam en wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een specifieke wijk. 

Er staan dan containers klaar waar u uw spullen in kwijt kunt. Voor elk soort afval een eigen container, net zoals op een groot milieupark dus. 

Het pop-up milieupark duikt zaterdag 16 september op bij Het Landje. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u er afval en oude spulletjes brengen. 

Wat inleveren? 
U kunt bij het pop-up milieupark kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen. 

U mag inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels. 

Ook de klein chemisch afval-bus is aanwezig. Dus u kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren. Let op: bij de klein chemisch afval-bus zijn alleen potten of blikken welkom met het originele etiket er nog op.

Niet welkom: bankstellen of ander groot meubilair. 

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/milieuparken.Gerelateerde artikelen