Donderdag, 25 juli 2024
Logo de Stadsruit

Nieuws uit de Oude Haven – FILMS speciaal voor bewoners

STADSWERF: filmavonden
Gezellig met je buren een mooie film kijken op een bijzondere locatie? Dat kan binnenkort in je eigen buurt! Op de Stadswerf is een schip omgetoverd tot een bioscoop. Neem een drankje en lekkers en zak lekker onderuit voor de film. Georganiseerd voor bewoners, door bewoners, in samenwerking met Stadswerf Koningspoort.

Terugkerend evenement
Eenmaal per maand gaan wij op woensdagavonden een film vertonen speciaal voor de bewoners uit het Oude Havengebied. Eerst een film voor de kinderen en erna voor volwassenen. Denk aan films die passen bij een thema van die maand zoals in de lente een film voor die vlinders die we allemaal weer beginnen te voelen of gewoon een lekkere film waar je je bijna verslikt in je popcorn van het lachen.

Maar ook bijzondere films uit landen waar jij als bewoner je roots hebt: Spanje, Marokko, Turkije, Nederland, India, Suriname… Wij willen jullie steeds weer een prachtige film laten zien. En hier zit altijd een hapje en drankje bij. Over dit initiatief volgt later meer. Dit gloednieuwe initiatief trappen we af met een film voor de kinderen!

– – GRATIS: eerste film 27 december speciaal voor kinderen – –
Op woensdag 27 december om 18 uur beginnen we met een feestelijke film speciaal voor de kinderen (± 5-12 jaar). Heel praktisch: wij regelen voor de kids het eten. Wees dus op tijd op de werf.

De film met hapjes en drankjes zijn allemaal GRATIS. Mede met dank aan de gemeente Rotterdam.
Wij zorgen voor relaxte opblaasstoelen maar voor het ultieme relaxwerk raden we aan om een lekker dekentje mee te nemen.

Zorg op tijd voor een plekje!
Let op: er zijn maar 30 beschikbare plekken. Vol is dus vol! Reserveren is niet verplicht maar wel handig als je zeker wilt zijn van een plekje voor je kind. Via onderstaand emailadres kunt u reserveren. 

Adres filmavonden: Koningsdam 1 – 3011 TN Rotterdam
(tegenover horeca Oude Haven)
Voor reserveren, vragen en ideeën:
stadswerffilmavonden@gmail.com

(Daphne Smit)Gerelateerde artikelen