Donderdag, 25 juli 2024
Logo de Stadsruit

Weer pop-up milieupark aan de Koestraat

Dat is handig: het pop-up milieupark duikt deze maand weer op in Stadsdriehoek. Heeft u nog kapotte apparaten, batterijen of ander afval staan? Ga dan eens langs. 

U weet het vast al: het pop-up milieupark is een kleinere, reizende variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een wijk. 

Deze maand is het pop-up milieupark op dinsdag 29 augustus te vinden aan de Koestraat. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn wijkbewoners welkom om er hun afval in te leveren. 

Wat inleveren? 
U kunt bij het pop-up milieupark kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen. 

U mag inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels. 

Niet welkom: bankstellen of ander groot meubilair. 

Ook de klein chemisch afval-bus is aanwezig. Dus u kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren. Let op: bij de klein chemisch afval-bus zijn alleen potten of blikken welkom met het originele etiket er nog op.

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/milieuparken.Gerelateerde artikelen